суббота, 9 февраля 2013 г.

мультимедійний урок по культурі рідного краю україна

    У 2010 роц було вдкрито бблотечний вртуальний «Клуб цкавих вдкриттв». PВдкриття це те, чого ранше не снувало. Свону знадобилося двадцять рокв, щоб винайти лампу. Паскаль винайшов перший калькулятор, коли йому було всього 19 рокв. Эдсон за сво довге життя розробив 1300 винаходв. У кожного вдкриття своя сторя.

«Клуб цкавих вдкриттв»;

    Мультимедйн презентац для учнв 6-9 класв складаються з наступних роздлв:.

    Ми пропонумо Вашй уваз перелк презентацй, як пдготували працвники нашого закладу протягом останнх рокв.

    Розроблен бблотекарями мультимедйн презентац представляють собою сполучення найрзномантнших засобв подання нформац. Поднання динамчного зображення, звуку та дизайнерсько графки значно збльшу сприйняття нформац, у порвнянн з простим виступом бблотекаря, особливо, дитячою аудиторю. Але хочемо зазначити, що вс ц заходи, в першу чергу, спрямован на популярзацю бблотечного фонду, на залучення дтей до читання, лтератури рзних видв  жанрв.

    Серед традицйних форм масових заходв з`явилися нов, нтерактивн. Вже давно стало зрозумло, що електронн посбники, гров ресурси бльш приваблив для сучасних дтей. Комп'ютери продовжують завойовувати свт, тому, безперечно, формувати нформацйну культуру неможливо без залучення нових нформацйних технологй, можливостей ¶нтернет. Ми виршили цим скористатися  почали створювати мультимедйн презентац для користувачв 6-9 класв, де нов нформацйн технолог доповнюють  пдсилюють традицйн бблотечн форми. Дти з задоволенням беруть участь у вртуальних мандрвках  прогулянках, медапригодах.

    Протягом багатьох рокв наша бблотека практику не лише нформацйне забезпечення пдростаючого поколння, а й нада можливсть цкаво та корисно провести вльний час. Стрмкий розвиток нформацйних технологй вплива на змст та форми культурно-дозвллво роботи.

    Бблотеки завжди були осередком нформац це факт, але останнм часом статус бблотеки як науково-освтнього, нформацйного та культурного центру значно пдвищився.

Шановн вчител та учн!

Мультимедйн презентац для учнв 6-9 класв

Державн закупвл

Сторнка для дтей

¶нтернет-ресурси

Сторнка методиста

Слухамо "Веселку"

Конкурси, проекти

Нов надходження

Перодичн видання

Кразнавча сторнка

Мультимедйн презентац для учнв 6-9 класв

Комментариев нет:

Отправить комментарий